La Bohèmia

Cultura itinerant a Cambrils

Qui som

129370382412693llençar9

La Bohèmia de Cambrils és una iniciativa privada  que té com a objectiu dinamitzar la vida la vida cultural en un sentit ampli: des de la gastronomia, al coneixement, la creativitat, les arts plàstiques,… Es tracta d’una programació estable que s’allargarà durant tot l’any seguint el cicle de les estacions: la bohèmia d’estiu, la bohèmia de tardor, la bohèmia d’hivern i la bohèmia de primavera.

No es tracta només d’organitzar activitats diferents en diversos locals de la població, sinó d’instal·lar durant un parell o tres d’hores, un determinat concepte, un ambient que acabi identificant-se amb la Bohèmia i sigui capaç d’encomanar vida i benestar, amb independència del lloc on ens trobem.

Per això tots els actes que organitzem acaben amb una selecció musical oferta per la Bohèmia i amb un còctel que ens acompanyarà al llarg de l’estació de l’any. Així doncs, relaxeu-vos i gaudiu de la nostra oferta. Ens podeu fer suggeriments i, com no, col·laborar amb nosaltres de la manera que preferiu: labohemiadecambrils@gmail.com

Si tens un local, sigui del ram de l’hostaleria o no, i tens ganes que hi organitzem esdeveniments sota el segell de la Bohèmia, només cal que ens enviïs un correu (labohemiadecambrils@gmail.com) i et visitarem. T’explicarem el projecte i en funció de les característiques del teu local i de les teves expectatives, arribarem a un acord.

Si tens alguna cosa per oferir als altres, explica’ns-ho. Mirarem la manera d’oferir-te un altaveu i d’arribar a un tracte que ens afavoreixi a tots.